IMG_5871_redigert_b&w

Om meg

Navn: Mathilde
Alder: 29
Fra: Loen
Holder til akkurat nå: Loen

Jeg er en reiseglad jente som har vokst opp innerst i Nordfjord, blant fjord og fjell. Eventyrlysten har alltid vært der på ulike vis, og har utviklet seg fra å klatre i trær som barn, til å sette meg på et fly til andre siden av jordkloden som voksen. I barndommen fikk jeg noen smakebiter på utenlandsturer, så når jeg da fikk muligheten til å reise ut på egenhånd, var det ingen tvil om hva jeg ville. Rett før jeg fylte 20 år pakket jeg sekken og la ut på min første backpackertur. Store deler av den fem måneder lange turen reiste jeg alene, som var både skummelt og veldig gøy. Jeg falt pladask for å reise, så etter noen måneder hjemme i Norge, pakket jeg sekken på nytt, og bestilte en enveisbillett til Costa Rica sammen med en venninne. Vi koste oss med å reise rundt i Sentral Amerika noen måneder. Siden dette har jeg vært på kortere turer i Europa, på en fem-måneder lang backpackertur i Asia, og en måneds lang tur til Cuba.

Her på bloggen skriver jeg om mine reiser og eventyr, alt fra store reiser til utlandet og små fjellturer i Norge.

Vil du se hvor jeg har vært og hva mine erfaringer er? Her finner du oversikt over alle land jeg har vært i.

Instagram: mathildesreise og mathildeigland

Skriv til meg på

mathildeigland@gmail.com

11 tanker om “”

 1. Hei fine du! reiser til den dominikanske republikk for å bo der i tre måneder i august, etter å ha klødd i fingrene etter å reise i evigheter! For en inspirerende blogg du har :-) garantert en ny følger.

  Liker

  1. Heisann! Så utrolig spennende, og ikke minst fristende! Tusen takk for det, utrolig artig å høre :-) Var nettopp innom bloggen din, og gleder meg til å lese mer :-) Du må ha god tur når den tid kommer!

   Liker

 2. Hei! Jeg følger bloggen din fast og synes den er veldig bra. Jeg har derfor nominert deg til en Leibster Award for jeg synes flere burde få vite om bloggen din. Klikk på linken til innlegget mitt under og se hvordan du går frem om nominasjonen :)

  Liker

   1. Du bestemmer selv hvem du vil nominere:) alt er forklart i innlegget:) Dette er en Award som bloggere gir til hverandre for å øke lesere til bloggen sin og andre sin.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s