OM MEG

IMG_5871_redigert_b&w

Jeg er en jente på 23 år fra Norges fagre vestland, nærmere sagt Stryn. Når siste år med VGS var over, var det ingen tvil om at jeg skulle ut i verden. Rett før jeg fylte 20 år pakket jeg sekken og la ut på min første backpackertur. Store deler av den fem måneder lange turen reiste jeg alene, noe som var både utfordrende og veldig lærerikt. Jeg falt pladask for å reise. Etter noen måneder hjemme i Norge pakket jeg sekken på nytt, og dro av gårde med en enveisbillett til Costa Rica.

Etter mine to backpackerturer har jeg vært på noen kortere turer, for det meste i Europa. Drømmen om neste backpackertur er fortsatt veldig stor.

Vil du se hvor jeg har vært og hva mine erfaringer er? Her finner du oversikt over alle land jeg har vært i.

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send meg gjerne en mail på: mathildeigland@gmail.com

Du kan også finne meg på Instagram på mathildesreise og mathildeigland

11 tanker på “OM MEG

  1. Hei fine du! reiser til den dominikanske republikk for å bo der i tre måneder i august, etter å ha klødd i fingrene etter å reise i evigheter! For en inspirerende blogg du har :-) garantert en ny følger.

    • Heisann! Så utrolig spennende, og ikke minst fristende! Tusen takk for det, utrolig artig å høre :-) Var nettopp innom bloggen din, og gleder meg til å lese mer :-) Du må ha god tur når den tid kommer!

  2. Hei! Jeg følger bloggen din fast og synes den er veldig bra. Jeg har derfor nominert deg til en Leibster Award for jeg synes flere burde få vite om bloggen din. Klikk på linken til innlegget mitt under og se hvordan du går frem om nominasjonen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: