¡Hola!

IMG_4601_redigertIMG_4606_redigert_v2IMG_4476_redigert-v2IMG_4390_redigert-b&wIMG_4477_redigertIMG_4479_redigertIMG_4321_redigert

«¡Hola!» er blitt erstattet med «hei», strand med snø, og storslåtte bygninger med fjell. Vi er altså kommet hjem til Stryn. Det har vært en fantastisk reise på fem uker, med god mat, nye opplevelser og noen deilige varmegrader. Tiden går som alltid på reise alt for fort, og jeg har kun fått oppdatert mathildesreise på Instagram.

Barcelona er virkelig en fantastisk by. Blandingen av by og natur, gammelt og nytt er fantastisk. Det er så mange små, trange gater å gå seg vill i, store parker hvor man kan ha piknik, grønne åser å gå turer i, arkitektur som tar pusten fra deg, bra shopping, båthavner, uendelig med sandstrand rett ved sentrum av byen, og restauranter og kafeer på nesten hvert eneste hjørne. For oss ble det fire uker med god blanding av sightseeing, trasking rundt om i gatene, hverdagslige aktiviteter og spansklesing.

Etter fire uker i Barcelona, tok vi et high speed train til Malaga. I Malaga var det noen grader varmere enn det vi var vant til, og vi fikk et par deilige dager på stranden. Ellers ble dagene her brukt til å traske rundt om i gamlebyen. Vi hadde også en dagstur til Fuengirola, der vi bodde i fire måneder for 14 år siden.

Følg med fremover om du ønsker oppdateringer fra turen og tips fra Barcelona.

8 tanker på “¡Hola!

  1. Så deilig det høres ut! Sikkert helt herlig å ha såpass god tid til å utforske Barcelona (og Malaga), selv om tiden sikkert går veldig fort når man først er der nede :) Gikk det greit å lære seg spansk?

    • Vi tok spanskkurs på nett, noe som passet oss bra på denne turen, men man lærer seg sikkert språk enda bedre om man har en lærer å snakke med. Vi begynte også helt fra start, så det er en del å sette seg inn i, men jeg har mye mer forståelse av språket nå. Hvordan gikk det med spansken i Cuba? :)

  2. Så gøy å se på bildene dine fra Barcelona, jeg har selv vært der 3 ganger før og elsker byen! Jeg har startet opp en blogg nå, og får veldig mye inspirasjon fra deg, liker bildene dine veldig mye! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: