The road to heaven

I går var vi i himmelen, dere!

IMG_8413_redigert

Vi startet dagen med å bære bagasjen vår fra Mondu Taitu (vårt tidligere bosted, et veldig kult hostel) til Casa Verde, som vi bor på nå. Her er det enda kulere. Hostellet er helt nede ved vannet, så vi kan hoppe uti når vi vil. Vi kan ligge i hengekøyer og se rett i vannet. Her er et fint, RENT kjøkken, noe vi ikke har hatt på en stund. Og atmosfæren er bare fantastisk.

 begynte eventyret; båtturen som tok oss med til himmelen. Vertfall Bocas del Toros himmel. Vi startet med å hente opp litt forskjellige folk rundt om kring på øya, og satte kursen vekk fra hovedøya, Isla Colon. Kjølebaggen var fyllt opp med øl, bikinien var på og solen kjempet seg etter hvert gjennom skyene. Det så allerede da ut til å bli en super dag. Første stopp vi hadde var for å se på delfiner, og jammen var vi heldige nok til å se syv delfiner, ikke langt fra båtene. Så for vi videre for å snorkle. Etter å ha ligget i vannet nesten en times tid, sett på korallrev, tullet og kost oss, var det vi, etter en liten båttur, kom til himmelen. En liten øy kalt Zapatilla. Hvite strender, helt klart vann og palmer. Amalie, Brit og jeg gikk tur rundt hele øya, som tok oss rundt 30 minutter. I tillegg til vann og strand, ble det en tur gjennom jungel, der vi skrek, sang og slo med en pinne for å holde eventuelle skumle dyr (les: slanger) borte fra oss. Ord kan ikke beskrive hvor fint Zapatilla er. Tror dette er en av topp ti av de fineste plassene jeg noen gang har vært på. Nei, nå tuller jeg, det ER en av topp ti!

IMG_8429_redigert copy

For knapt en time siden sa vi farvel til Amalie og Maria, som er på veg tilbake til San Jose for å fly til Cuba i morgen. Vi har hatt ni fantastiske dager sammen, og vi gleder oss allerede til reunion når vi alle er tilbake i Norge, en gang i løpet av neste år. God tur videre, chicas! (Håper lykken deres har snudd!)

2 tanker på “The road to heaven

  1. Heihei, først og fremst tusen takk for de hyggelig kommentarene du legger igjen :) Det er så gøy å følge dere på tur. Har selv vært i Costa Rica (Montezuma, Puerto Viejo, San Jose) og krysset grensen til Bocas del toro, Casa Verde, Mondu Taitu osv så her har det dukket opp noen kjente bilder å se igjen. Og ja jeg ble også helt utrolig fascinert over den baren med bassenget i midten. Det var virkelig en annen clubopplevelse enn en brunpub her i Norge, hehe og en god grunn til å dra tilbake til Panama. Gleder meg til å følge dere videre, jenter ;) Klem fra kalde Noruega.

    • Heisann :) Det er bare hyggelig :) Så artig at du har vært på mange av de samme plassene, og ikke minst de samme hostellene! Ja, den baren, altså. Skulle hatt noen slike i Norge også, selv om det kanskje hadde blitt en smule kaldt om vinteren. Hehe! Så bra :) Klem fra varme Panama :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: