Cooking class in India

08/05/2013, Udaipur, IndiaCooking class, India 1Utsikt fra takterrassen vi lagde mat på 

Cooking class, India 2Ulike krydder vi brukte i maten

IMG_6317_redigertIMG_6325_redigert Den utrolig flinke kokken som lærte oss å lage indisk mat

IMG_6336_redigertIMG_6337_redigertIMG_6408_redigertIMG_6381_redigertIMG_6383_redigertIMG_6421_redigertIMG_6422_redigert

En nydelig kveld i Udaipur ankom det fem spente turister til en takterrasse midt i byen. Mannen som skulle lære oss å lage ulike indiske retter den kvelden, hadde vi allerede hilst på fra målekurset tidligere på dagen. Det var samme familien som drev matlagingskurset, og å kokkelere var hans lidenskap. Masala Chai (indisk te) stod først på menyen, som vi koste oss med mens vi lagde resten av rettene. Alt av redskap hadde han på et knøttlite kjøkken. Det fine, dekte bordet ble etter en stund fyllt med samasa, palak paner, dal, en blanding av grønsaker (aubergine), zeera ris og chapatti (brød/lefse) – alt som vi selv hadde vært med å lagd. Vi hadde turens beste middag, og koste oss gløgg ihjel hele kvelden. Vi fikk heldigvis med oss alle oppskriftene, så en vakker dag skal jeg prøve å lage indisk festmiddag her hjemme.

5 tanker på “Cooking class in India

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: