Til våre fantastiske mødre

GRATULERER MED MORSDAGEN, mamma Lillian og mamma Bjørg! Om det ikke hadde vært for dere hadde ikke vi vært her i dag. Vi er kjempeglade i dere. Ha en super dag. Vi feirer dere her i Costa Rica!

2 tanker på “Til våre fantastiske mødre

 1. Tusen, tusen takk !! Har hatt en fin morgen med god frokost og roser 😊 skal på hytta snart å jobbe og kose oss med fastelavensboller. Nydelige bilder du har lagt ut, gledestårene trilla når papsen viste meg dei ved frokostbordet, supert at dokke har det flott!! det ser veldig fint ut! Stor klem til begge to 😊

  Sendt fra Windows Mail

  Fra: Get Out There
  Sendt: ‎9‎. ‎februar‎ ‎2013 ‎20‎:‎15
  Til: Bjørn Dahl
  Emne: [New post] Til våre fantastiske mødre

  mathildesreise posted: «GRATULERER MED MORSDAGEN, mamma Lillian og mamma Bjørg! Om det ikke hadde vært for dere hadde ikke vi vært her i dag. Vi er kjempeglade i dere. Ha en super dag. Vi feirer for dere her i Costa Rica!»

 2. Tusen takk for fin helsing, kjære flott jenter!:-) Det var koselig. Har hatt ein fin dag. Kjekt at det har det fint, og får flott opplevelser «for livet». De er heldige!! Kos dokke vidare, og hels til L Angeles, S Fransisco og Yosemite. Tjueni år sidan eg var der…. Skal helse så masse frå gutane i huset! Klem frå mamma Bjørg.:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: